JPM Plant

Laag Boskoop 65-67

2771 GX Boskoop

Tel: 06-10833481

Fax: 0172-213583

 

Welkom bij JPM Plant.

JPM Plant is een vaste planten kwekerij in Boskoop, het boomkwekerijhart van Nederland.

Per 1 januari 2012 is JPM Plant gestart met het kweken van vaste planten in verschillende potmaten, en heeft hierbij het stokje overgenomen van Koetsier Kwekerijen. De verwevenheid met Koetsier kwekerijen en groothandel blijft dan ook heel groot.

Er word een sortiment vaste planten gekweekt in 9 centimeter potten, en voor de visuele markt ook in een vierkant ronde P13 ( 1 liter ) en in een vierkant ronde P19 ( 3 liter ). Onze planten vinden via verschillende kanalen hun weg naar de eindgebruiker, maar of dit is via Koetsier Groothandel b.v., verschillende tuincentra of via de aanlegmarkt, JPM Plant streeft altijd naar een kwalitatief hoog product.

JPM Plant is gevestigd op het Laag Boskoop 65-67 in Boskoop en mocht u graag een kijkje willen nemen bij ons op de kwekerij of vrijblijvende informatie hebben bent u natuurlijk van harte welkom. Ons visuele aanbod is binnenkort te vinden onder het kopje aanbiedingen en is inclusief actuele foto's. Daar wij een kwekerij zijn hebben wij geen particuliere verkoop.

Deze site is nog